Contact

Heeft u vragen over de administratie of over de werking van de site, dan kunt u mailen naar info@opjeeigenwijze.nl of bel met Erna tel 06 – 34 93 96 85. Heeft u vragen of opmerkingen over de materialen van de site, dan kunt u mailen naar opmerkingen@opjeeigenwijze.nl of bel met Miriam tel 06 – 40 33 78 63.

Op je eigen wijze is een samenwerkingsverband tussen Van Oorschot Visie&Support V.O.F. en ErnaVAderID.

Miriam van Oorschot
Van Oorschot Visie&Support richt zich op het begeleiden van kinderen en jongvolwassenen met het syndroom van Down. Daarnaast begeleidt Miriam scholen die kort- of langdurige ondersteuning vragen. Miriam heeft jarenlange ervaring als leerkracht basisonderwijs en als persoonlijk begeleider van kinderen met het syndroom van Down in diverse leeftijdgroepen. Miriam verzorgt de Facebook-pagina.

Erna Vader
ir. Erna Vader (leerkracht basisonderwijs, industrieel ontwerper en fotograaf) is sinds 1996 bij diverse uitgeverijen betrokken geweest als projectleider methode-ontwikkeling voor de basisschool (Veilig leren lezen, programma beginnende geletterdheid, programma voor dyslexie), het VMBO (taalprojecten, project Techniek) en voor de thuismarkt (lezen en rekenen). Erna begeleidt enkele kinderen thuis en op school. Ze is verantwoordelijk voor de website.

Beeldmateriaal
Veel beeldmateriaal wordt in eigen huis geproduceerd. We maken daarnaast ook gebruik van foto’s van www.istockphoto.com.
Wij gaan zorgvuldig om met de rechten die op foto’s rusten en proberen altijd goede afspraken te maken. Desondanks kan het voorkomen dat u meent rechten te hebben op het gebruikte materiaal. Neem in dat geval contact met ons op.

Van Oorschot Visie&Support V.O.F.: KvK 68489846
ErnaVAderID: KvK 51196697